Koncerti

Nova pesma Hladnog piva

Nova pesma Hladnog piva Zagrebačko Hladno pivo pred prvi koncert u karijeri u Nišu 26. juna neočekivano je obradovalo fanove novom pesmom „Neka institucije rade svoj posao“, koja ipak neće biti deo novog albuma kojeg bend priprema za iduću godinu!

Hladno pivo je „Neka institucije rade svoj posao“ zapravo snimilo kao radijski singl u znak podrške protestima građana i nevladinih organizacija protiv izgradnje rampe za ulaz u podzemnu garažu poslovnog centra u Varšavskoj ulici u centru Zagreba.

{rokbox title=|Hladno Pivo – Neka institucije rade svoj posao| thumb=|images/youtube120.jpg| size=|854 505| album=|demo|}http://www.youtube.com/watch?v=65MqFBKJmTY&hd=1&autoplay=1{/rokbox}

„Potaknuti nedavnim zbivanjima u Varšavskoj ulici u gradu Zagrebu, Hladno pivo ušlo je u studio i snimilo pjesmu podrške udrugama ‘Zelena akcija’ i ‘Pravo na grad’, te svim građanima koji će i ubuduće imati potrebu iskoristiti svoje pravo i izraziti nezadovoljstvo nepravdom, korupcijom i ostalim anomalijama koje potresaju ovo društvo“, objašnjavaju iz Hladnog piva.

Zagrepčani če 26. juna na Letnjoj pozornici Tvrđave održaće svoj prvi koncert u Nišu, za koji su u prodaji ulaznice po ceni od po samo 800 dinara!
Ulaznice za istorijski koncert Hladnog piva u Nišu mogu se kupiti na prodajnim mestima Happy House, CD Sound i Energy Music Shop, kao i u Beogradu, na blagajni Doma omladine, po istoj ceni .

„Prvi put sviramo u Nišu, što normalno očekujemo sa nestrpljenjem. Dosta je prošlo od ‘Knjige žalbe’ i neće biti toliko pjesama sa posljednjeg albuma. Prvi put sviramo Nišlijama, pa se može očekivati megamiks pjesama koje ljudi inače najviše vole čuti. Dakle slična set lista kao u Novom Sadu (krajem prošle godine), koja je bila jako dobro prihvaćena“, kaže frontmen Hladnog piva Mile Kekin.

Iako se u subotu u Nišu očekuje lepo vreme, koncert će se održati bez obzira na eventualne nestabilne vremenske prilike!
Pretprodaja karata u CD šopovima biće u opticaju do subote do 14h, a od 17h prodavaće se na ulazu letnje pozornice u niškoj tvrđavi.