Kulturna dešavanja

Men’s night u bioskopu

wolverineU bioskopu „Vilin Grad“ 24. jula biće održan Men’s night, tematsko veče namenjeno muškarcima.
Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Vulverin“ u 3D, a uz svaku kupljenu ulaznicu po standardnoj ceni od 390 dinara dobijaće i „muške“ poklone: primerak magazina „Playboy“ kao i specijalan „Vulverin“ koktel, koji će pripremati Retro bar.

Početak projekcija je u 20 časova i 30 minuta, a karte su već u prodaji.

O Men’s night-u

Men’s night u bioskopu „Vilin grad“ је osmišljen kao tematsko veče, namenjeno muškoj populaciji, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe. Iako je veče tematsko, dame takođe mogu prisustvovati.

O filmu „Vulverin 3D“

Zasnovana na kultnom stripu, ova epska avantura vodi Vulverina (Hju Džekmen), najpoznatijeg junaka iz X-men sveta, u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.

Nakon pretpremijere u okviru Men’s night-a, film „Vulverin 3D“ naći će se na redovnom repertoaru bioskopa „Vilin Grad“ od 25. jula.

Pročitajte i...