Kulturna dešavanja

Letnja filmska avantura

zakintosSvake subote, od 18. maja do 22. juna, posetioci bioskopa moći će da se fotografišu u letnjem kutku bioskopa „Vilin Grad“ i osvoje jedno od dva letovanja na Zakintosu za dve osobe, kao i vredne poklon pakete.

Subotom će svi posetioci bioskopa „Vilin Grad“ moći da učestvuju u foto konkursu i osvoje jedno od dva letovanja na Zakintosu za dve osobe, koje poklanja „Rapsody travel“, i vredne poklon pakete. Letnji kutak će biti postavljen svake subote, od 18. maja do 22. juna, u periodu od 18 do 21 čas. Fotografije će biti postavljene na facebook stranici „Bioskop Vilin Grad“ gde će fanovi moći da se taguju, komentarišu, šeruju i lajkuju slike.

Svakog četvrtka, od 23. maja do 27. juna, osobe sa 3 najzanimljiive fotografije slikane prethodne subote, osvojiće jedan od paketa koje poklanjaju Jägermeister i Pozdrav iz Rovinja.

27. juna u 12 časova izabraćemo pet najzanimljivijih fotografija i objavićemo anketu na našoj fejsbuk stranici. Dve fotografije koje budu imale najviše glasova u anketi osvojiće letovanje za dvoje na Zakintosu, koje poklanja „Rapsody travel“ i pakete naših partnera. Pobednici će biti izabrani 28. juna u 12 časova na osnovu broja glasova.

Imena dobitnika će biti objavljena na fejsbuk stranicama „Vilin Grad“ i „Rapsody & Collegium Fan club“, kao i na veb adresama www.vilingrad.rs i www.rapsodytravel.com

Pročitajte i...