Koncerti

Lee Man u Nišu

LeeManKlub Base u Nišu će ovog vikenda ugostiti LeeMan-a, muzičara iz Novog Sada koji se lagano vraća na srpsku muzičku scenu. On će sa bendom u petak 05.03.2010. godine od 23.30h odžati live nastup. Karte za ovaj zasita special event su u predprodaji po ceni od 200 dinara i mogu se naći svakog dana u klubu Base. Organizatori napominju da je broj karata veoma ograničen, pa s toga požurite
Kontraverzni muzičar sa Limana Nikola Kostić Piki – Lee Man muzikom se bavi od svoje 15 godine. Svirao je sa lokalnim novosadskim bendovima (Arena, Moskva, Incident, Revija), učestvovao sa grupom Incident na Zaječarskoj gitarijadi (1989) i osvojio treće mesto publike. Svira razne muzičke žanrove, osim jazz muzike. U novembru 2006 godine izašao je album Limanija.
U drugoj polovini oktobra 2009. godine pojavio se novi album Lee Man-a, koji se vratio u Srbiju nakon dužeg boravka u Londonu. Lee Man živi na relaciji Beograd-Novi Sad. Izdavačka kuća PGP-RTS za koju je izdao ovaj album je iz Beograda, a zbog familije ali i benda s kojim intenzivno uvežbava numere je u Novom Sadu.

Iako je rekao da se više neće baviti muzikom, supruga ga je, po povratku iz Londona, nagovorila da uradi novi album. Okupio je sjajnu ekipu muzičara, pa je ceo album u osnovi kvalitetna pop rok muzika prožeta, kao i na prethodna tri albuma, ostalim stilovima.

Lee Man i njegov bend ovih dana redovno vežbaju i spremaju se da uživo predstave album gde god je to moguće [ovog puta u klubu Base u Nišu]. Do sada su od izlaska najnovijeg albuma već imali pet koncerata na kojima su svirali nekoliko novih pesama i one sjajno prolaze.

Dakle imate priliku da prisustvujete jednom spektaklu i to u klubu Base koji se nalazi u samom centru Niša, u ulici Sinđelićev trg br. 17, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta i Doma vojske.