Koncerti

Koncert: Amy Winehouse

amyNajveći koncertni događaj ovog leta u Beogradu desiće se 18. juna, na Kalemegdanu! Zajedno će nastupiti jedna od najvećih ženskih muzičkih ikona novog mileniuma – Amy Winehouse, i jedan od najboljih i najuzbudljivijih izvođača danjašnice – MOBY.

Ulaznice i prevoz možete kupiti na City radiju. Ulaznica za fan pit košta 4.500 dinara, a parter se prodaje po cenama od 3.800 i 3.300 dinara. Prevoz je 1.500 dinara.

Posebna zanimljivost je što će publika u Beogradu imati prilike da čuje i neke nove pesme Amy Winehouse, jer je njen novi album najavljen za ovu godinu, ali još uvek nije preciziran datum izlaska.

Moby je ponovo u centru svetske muzičke pažnjem nakon nedavno objavljenog maksi singla sa tri nove pesmem koje se pritom mogu potpuno besplatno preuzeti sa njegovog sajta Moby.com. U pitanju su pesme koje prethode njegovom desetom studijskom albumu „Destroyed“, najavljenom za 16. maj ove godine. Poput Amy Winehouse, i Moby je novi album snimio u studiju Abbey Road, a pratiće ga istoimena knjiga Mobijevih fotografija, koje su nastale tokom intenzivnih turneja.

Za sve dodatne informacije i rezervacije prevoza i ulaznica, pozovite 018.526.796 ili svratite u Ćirila i Metodija 24, radnim danom od 09:00 do 19:00 i subotom od 10:00 do 15:00.

City Radio

Pročitajte i...