Clubbing

KOBAYA Recon Warriors

kobajaGodine 2004. objavljuje prvi EP Rosa Salvahe za Marka Nastića na njegovom Recon Warriors labelu. Nakon toga zajedno sa Markom izbacuje Mafia SzlavaEP, a potom It’s all about a haircutza Recon Light.

Sledi izdanje Blackmail,opet za Recon Warriors, nakon čega izlazi i Shiballizer EP za label Valantina Kanzyanija Jesus Loved You.
Posle kraće pauze mnogo vremena provodi u studiju i radi na novim projektima, remixima, izdanjima koji će se pojaviti na Recon,Recon Light i Traffica labelima.
U protekle dve godine, Kobaya radi kao aktivan član Teske Mashinerije uz Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića, a svoje mesto našao je i u Bordel studiju pomenute ekipe kao producent i tehničar. Kobaya poslednje godine učestalo nastupa i do sada je bio bookiran za Mađarsku, Sloveniju i naravno Srbiju, gde je takođe rezident na Dont Lose Gravitation eventima u Beogradu. Na live nastupima dolazi do izražaja Kobayino znanje produkcije i tehnologije rada. Njegov stil je mešavina house i techno zvuka.

KOBAYA // Recon Warriors // Beograd
PEDJA // Tektonika // Nis
MILENKO // Tektonika // Nis
VUKADIN // Tektonika // Nis

ULAZ DO 00:00 200 , POSLE 250 RSD
info : 062258110
Klub KSI, 27. april

Pročitajte i...