Koncerti

Kiki Lesendrić i Piloti u Nišu

kiki-i-pilotiKoncertnu promociju novog albuma „Slučajno i zauvek“ Kiki Lesendrić i Piloti imaće na Letnjoj pozornici u Nišu 23. juna u 21 sat. Biće to sjajna prilika da Nišlije uživaju u novim Kikijevim pesmama, ali i da se podsete starih i proverenih hitova, koji uvek lože dobru atmosferu.

Podsetimo, Kiki Lesendrić je u poslednjih nekoliko godina imao 2 izuzetno uspešna nastupa na Letnjoj pozornici u Nišu, u sklopu turneje „Mesec na vratima“. Sve to je odlična uvertira u još jedno divno junsko veče u niškoj tvrđavi.

Novi album „Slučajno i zauvek“ nudi prepoznatljiv zvuk Kikija i Pilota, a već se kao potencijalni veliki hitovi izdvajaju pesme: „Još jedna pijana noć“, „Queen in Wiena“, „Mala plava“ i „Niko nije kao ti“. Pored naslovne „Slučajno“ spot je snimljen i za pesmu „Budi tu kad padne sneg“

Kiki je odlučio da nekom od svojih fanova pokloni „Stratocaster“ gitaru, potpisanu od strane svih članova benda! Da bi neko dobio gitaru mora da to jako želi i da ima kupljenu ulaznicu za koncert. Prijavljivanje i takmičenje se odvija preko Facebook starnice City radija http://www.facebook.com/cityradio999.

Karte za koncert se mogu kupiti na štandu ispred bioskopa Vilin Grad, u Happy House-u i na Letnjoj pozornici.

City radio je medijski partner koncerta Kikija Lesendrića i Pilota u Nišu.

Pročitajte i...