Koncerti

Jelen za Niš (Bajaga, Van Gogh i Block Out)

jelen-pivoVelika imena domaćeg rokenrola Bajaga i Instruktori, Van Gogh i Block Out nastupiće na jednodnevnom festivalu „Jelen za Niš“, koji će biti održan u nedelju, 1. septembra na prostoru Niške tvrđave.

U okviru društveno odgovorne akcije „Jelen za Niš“, posle sredjivanja omiljenih mesta za druženje – Nišavskog keja, od Banovine do Gusara, kao i Univerzitetskog naselja Stevan Sinđelić, Jelen Pivo poklanja Nišlijama besplatan koncert.

„Na turneji povodom albuma ‘Daljina, dim i prašina’ obišli smo sve veće gradove regiona, Sarajevo, Ljubljanu, Zagreb… a posle Beograda red je došao i na Niš, drugi po veličini grad u Srbiji. U Nišu volim da sviram, jer je pravi rokerski grad. Mislim da je odličan program – Van Gogh, Block Out i mi – a posebno je dobro što će zahvaljujući Jelenu ulaz biti besplatan, kao poklon gradu“, kaže Momčilo Bajagić Bajaga.

Jelen Pivo koncert realizuje u saradnji sa producentskom kućom Long Play.

„Radujemo se koncertu u Nišu gde ćemo binu podeliti sa poštovanim kolegama – Bajagom i Instruktorima i Block Out-om. Dugo nismo bili u Nišu, a sada će publika moći da čuje neke od novih pesama sa (predstojećeg) novog albuma“, kaže frontmen Van Gogha, Zvonimir Đukić-Đule.

„Sviraćemo uglavnom naše poznatije pesme, presek karijere. U Nišu imamo veliku i odanu publiku i ovde nikada nismo imali loš koncert. Ne brojim koncerte, ali mi se čini da smo u Nišu možda imali i više nastupa nego u Beogradu!“, ističe gitarista Block Outa, Nikola Vranjković, koji o nastupu sa Bajagom i Instruktorima i Van Goghom kaže: „Instruktore smatram svojim drugim matičnim bendom. Imao sam čast i da sviram na poslednjem Bajaginom albumu, a sa njima sam kao ton majstor prešao jako mnogo kilometara. I Van Gogh i Bajaga su jako dugo u vrhu srpske rok muzike, a to je za svako poštovanje“.

Jelen Pivo, kao omiljeni pivski brend u regionu i brend koji tradicionalno podžava kvalitetanu pop i rok muziku i gitarski zvuk je organizator i glavni pokrovitelj najvećih muzičkih događaja u zemlji. Kao jedan od najpopularnijih nacionalnih brendova, Jelen Pivo već godinama gradi snažne veze sa svojim potrošačima, pružajući im samo najbolje: od kvaliteta piva i usluga, pa do intezivnog angažovanja na obogaćivanju muzičkog života Srbije! Jelen Pivo će i ubuduće omogućavati domaćoj publici da čuje najkvalitetnije rok bendove u nastojanju da se mladima ponude drugačiji muzički sadržaji, a najširoj publici približi savremena pop-rok muzika.

Pročitajte i...