Promocije, sajmovi, festivali

IV festival vina

Sajam vina

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se 21. i 22. avgusta 2010. godine održati IV Međunarodni Festival Vina u Nišu. Do sada je ovaj festival održavan u Niškoj Banji, ali ove godine će po prvi put biti održan u Nišu, u strogom centru grada, između spomenika Kralju Milanu i hotela Ambasador, u bašti RTV Belle Amie-a, uporedo sa jednom od najposećenijih manifestacija u Nišu „45 Glumački Filmski Susreti“.

IV Festival Vina u Nišu organizujemo u saradnji sa: Niškim kulturnim centrom, Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Centrom za vinarstvo i vinogradarstvo iz Niša, Opštinom Medijana,Turističkom organizacijom Niša i Upravom za poljoprivredu i razvoj sela iz Niša.

Medijsku podršku festivalu će ove godine pružiti: RTV Belle Amie, TV 5, specijalizovani časopis za ugostiteljstvo Hedonist, Narodne novine, a prijatelji Festivala su Mr Bricollage i Zlatiborac. Ove godine su do sada potvrdili učešće Rubin, Vinarija Čoka, Kuća vina Živković, WoW winery, vinarija Mačkov podrum, vinarija Do Kraja Sveta, Mondo Vino (Stefano Farina, Edi Simčić), vinarija Kovačević, vinarija Matalj, vinarija DiBonis.

Poštovani ljubitelji vina pozivamo Vas da posetite Festival, da se družimo i uživamo u vinu uz vrhunska filmska ostvarenja, u jedinstvenom ambijentu niškog šmeka i meraka.

Centar za kulturu Niške Banje | www.czknb.com

Pročitajte i...