Niške vesti

Hala Čair

hala-cair3Delegacija Evropske rukometne federacije, u ponedeljak, 12. septembra, posetiće Niš povodom obilaska renovirane sportske hale Čair. Evropska rukometna federacija će obići halu Čair povodom utvrđivanja činjeničnog stanja o ispunjavanju tehničkih uslova za održavanje Evropskog prvenstva u rukometu 2012. godine.

Inspekcijskom nadzoru prisustvovaće, pored tehničke komisije Evropske rukometne federacije i tehnički odgovorna lica koja su uradila i izvode projekat rekonstrukcije hale “Čair“ kao i predstavnici rukovodstva Grada Niša.

Inače, predstavnici Rukometnog saveza Srbije i Organizacionog odbora Evropskog rukometnog prvenstva redovno su informisani o tome šta je sve Grad Niš uradio kako bi bili stvoreni uslovi za održavanje Evropskog prvenstva u rukometu. Gradonačelnik Niša Miloš Simonović ranije je naglasio da Grad Niš daje čvrstu garanciju da će sportska hala “Čair“ zadovoljiti sve standarde EHF-a i da se Niš od prve najave o održavanju Evropskog rukometnog prvenstva ozbiljno priprema za organizaciju velikog sportskog događaja.

Obilazak delegacije EHF-a hale Čair planiran je od 15.30. do 17.30 sati. Posle obilaska biće održana pres konferencija u sportskoj hali Čair.

Hala Čair Hala Čair Hala Čair Hala Čair Hala Čair Hala Čair Hala Čair Hala Čair Hala Čair Hala Čair

Pročitajte i...