Koncerti

Generacija 5 u Nišu

generacija-5Legendarni beogradski sastav GENERACIJA 5 održaće koncert u Nišu u petak, 29.marta u klubu Juridicum na pravnom fakultetu sa početkom od 21:30h!

Nakon odličnog koncerta u noćnom klubu Čair 2006 godine, kada je promovisan album „Energija“, GENERACIJA 5 će ovom prilikom u Nišu predstaviti uživo The Best Of opus iz svih faza dugogodišnje karijere koja traje od 1977 godine, tako da će publika imati prilike da uživa uz najveće hitove benda kao što su „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Dolazim za 5 minuta“, „Ti i ja“, „Dubler“, „Najjači samo ostaju“, „Ritam tvoga dodira“, itd.

U aktuelnoj postavi benda pored originalnih članova grupe već duže vreme su i dva niška vrhunska muzičara, tako da će GENERACIJA 5 na pravnom nastupiti u sledećem sastavu:
Dragan Jovanović Krle – gitara
Dragoljub Ilić Ilke – klavijature
Miloš Stojisavljević Cajger – bas
Dejan Najdanović Najda – vokal
Josip Hartl Joško – bubnjevi

Kao gosti koncerta publiku će zagrevati niški hard-rock sastav PULS!

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 500 dinara od ponedeljka, 18.marta na sledećim lokacijama: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje), CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Juridicum – klub pravnog fakulteta (Trg Kralja Aleksandra 11). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Pročitajte i...