Promocije, sajmovi, festivali

Dođi na AMFI

amfiKlub za osnaživanje mladih 018 vam predstavlja 3.1 projekat „Know It, Show it, Share It“ i manifestaciju „Dodji na Amfi“ koja se organizuje u okviru njega.

Učesnici projekta, mladi iz 8 evropskih država, će 13.7.2012 sa početkom u 18h, na Nišavskom keju kod amfiteatra, promovisati slike koje će prethodno izraditi u toku treninga na temu interkulturalnog dijaloga.

Ideja manifestacije je takođe i da se promoviše ulična kultura kao metod za promociju interkulturalnog dijaloga, pa će u skladu sa tim mladi imati priliku da na nišavksom keju čuju i vide hip hop izvodjače, grafiti majstore, plesne škole, roleraše, skejtere, bajkere, akrobatsku grupu USB, a organizovaće se i turnir u basketu 1vs1 za godište ’93 – ’95. Projekat je podržan od strane programa „Mladi u akciji“ – EACEA, Evropska Komisija.

Dosad su projekat podržali : Restorani Pleasure i Ypsilon, Turistička organizacija Niša, BOOM Taxi, Red Bull, CITY Radio… „Dodji na Amfi“ ima pretenziju da postane veliki festival u narednim godinama.

Pročitajte i...