Koncerti

Bivši pevač Iron Maidena u Nišu

blaze-bayley Čest posetilac ovih krajeva, nekadašnji pevač hevi metal benda „Iron Maiden“ – Blejz Bejli (Blaze Bayley), po prvi put će nastupiti u Nišu. Koncert će biti održan 27. novembra u klubu SKCa na Pravnom fakultetu, objavili su organizatori „Rock N’ Roller Promotion“.

Koncert u Nišu će biti jedini u Srbiji na ovoj turneji, na kojoj pevač promoviše svoj peti solo album „Promise And Terror“ objavljen 1. februara tekuće godine. Pored pesama sa novog albuma, bend će u Nišu izvesti i najbolje pesme sa svih ostalih albuma, uključujući i pesme sa albuma „The X Factor“ i „Virtual XI“ koje je Bejli snimio sa grupom „Iron Maiden“, saopštili su organizatori.

Blejz Bejli je pevao u „Iron Maidenu“ od 1994. do 1999. godine gde je menjao Brusa Dikinsona. 2000. godine Bejli je počeo solo karijeru i od tada izdao albume „Silicon Messiah“, „Tenth Dimension“, „Blood & Belief“, „The Man Who Would Not Die“ i aktuelni „Promise And Terror“.

Cena karte je 1.050 dinara u pretprodaji. Ulaznice će se prodavati u niškom „CD Sound Music Shopu“ (na samom kraju novog podzemnog prolaza), kao i putem Eventimove mreže u svim gradovima Srbije (www.eventim-yu.com). Prodaja karata počinje u prvoj nedelji novembra.

Izvor: BalkanRock

Pročitajte i...