NišCafe

10. godina NisCafe portala

Pre tačno 10 (deset!) godina, na današnji dan, tadašnje Bucino ćoše, bilo je prvo mesto gde se pomenula ideja o pokretanju niškog portala.

Sada, planetarno poznat 🙂 pod imenom NisCafe i dalje održavamo istu ideju kao i pre deset godina.

Što manje vesti (nemamo novinare) više lepih i kvalitetnih tekstova, osnovih, pravih, informacija o Nišu, najave kulturnih dešavanja, ali u pravom smislu te reči, najave koncerata, svirki i svih ostalih dešavanja koja ostalima nisu (finansijski) zanimljiva.

Da ne „davimo“ statistikama, NisCafe je opstao (zvuči opasno) ali je tako.

Rađale su se a i dalje se rađaju slične ideje što nas samo tera da još više obratimo pažnju na ono što volimo i radimo.

Za ovih deset godina NisCafe je uspostavio, nadamo se, dobru saradnju sa ostalim velikim portalima poput Južnih Vesti (www.juznevesti.com), BalkanRock (www.balkanrock.com), Vesti (www.vesti.rs) i još dosta drugih.

Menjali smo smo izgled ovih godina više od 10 puta u nameri da što više „približimo“ portal svima vama koji čitate i iskreno, sve je lepši i lepši 🙂

izgled05

Zahvaljujući NisCafe-u i ekipi koja radi na njemu, pokrenuli smo još par zanimljivih „projekta“.

Prve južnjače aukcije na adresi www.kalcinducan.com, najave dešavanja u Nišu na adresi www.nisbynight.com, listu spomeničkog nasleđa Srbije na adresi www.spomenici-srbije.com, mesto za anonimne pohvale i pljuvanje na adresi www.necudacutim.com, popularna mesta na mapi Niša na adresi www.skituljko.info, kao i agregator niških vesti na adresi www.niskevesti.com (još uvek u razvoju).

Da ne gubite vreme više ovde, dosta smo se hvalili 🙂

Hvala što čitate.

Pročitajte i...