Koncerti

Warriors Dance Festival

prodogyČuvena britanska grupa The Prodigy i AAA Production ekskluzivno i sa ponosom predstavljaju „Warrior’s Dance Festival“ (WDF) koji je zakazan za subotu, 15. septembar 2012. godine sa početkom u 17.00 časova. Festival će biti održan u Beogradu na Kalemegdanskoj tvrđavi, lokaciji koju je kao najimpozantniju odabrao sam bend.

Nastavljajući se na veliki uspeh prvog festivala održanog u Tokiju 2009. godine i izvrsne reakcije sa prošlogodišnjeg spektakla u Milton Keynes Bowl-u u Londonu , bend The Prodigy je odlučio da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regionu. Osećajući da ovde imaju svoje snažno uporište, a posebno nakon nezaboravnih koncerata koje su 1995. i 2005. godine održali u Beogradu, kao i na festivalu Exit u Novom Sadu (2007. i 2009. godine) koji je tih dana zabeležio rekordne posete, članovi benda sa nestrpljenjem iščekuju ponovni dolazak u Srbiju, i to sa potpuno novim konceptualnim događajem!!!

Najpovoljnija varijanta za organizovani prevoz iz Niša je tzv. paket aranžman – karta za festival i povratna autobuska karta koje koštaju 4.800 dinara, a za publiku koja je već kupila karte za WDF u prodajnim mrežama Eventim i Gigstix, otvorena je mogućnost kupovine samo povratne autobuske karte po ceni od 1.800 dinara!

Kompletan aranžman ili solo bus krata mogu se kupiti u Energy music shopu – TPC Kalča – prizemlje (tel. 018 258 480), kao i u Music House-u, u ulici Generala Milojka Lešjanina br.12, kod sale simfonijskog orkestra (tel. 018 511 551).

Inače, cena ulaznice za festival iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs

Podsećamo da će se program Wariror’s Dance Festivala odvijati na tri bine: Warriors Stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Pored The Prodigy, Skrillex-a, Caspe na festivalu će nastupiti i Chase and Status, Zane Lowe, Feed Me kao i domaća podrška: crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i punkeri za sva vremena – Ritam Nereda i Goblini, electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi – industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype.

,,Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će ovog puta nastupiti i naši prijatelji: Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!“ – The Prodigy.

Pročitajte i...