Koncerti

Veliki Prezir u Nišu

veliki-prezirGrupa Veliki prezir predstaviće u petak, 1. februara (22h) novo EP izdanje „Svetlost i dim“, pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak. Promocija će biti održana u niškom klubu „Feedback“

Posle koncerta u beogradskom Gun klubu, Novu 2012. Veliki prezir nastavlja u Feedback-u uz najveće hitove stvarane u prethodnih 17 godina, kao i neke nove pesme koje će pred niškom publikom izvesti tog 1. februara.

-Veliko nam je zadovoljstvo sto ćemo po drugi put u karijeri nastupiti pred niškom publikom, odakle nosimo fantastične utiske sa prošlogodišnjeg nastupa. Ponovo je u pitanju klub Feedback i neizmerno se radujemo predstojećem koncertu – kaže frontmen benda Kole.

-Imamo vrlo dobar povod. Poslednjeg dana prošle godine izašao je naš Ep-„Svetlost i dim“ i ovaj koncert će biti prvi u nizu koje ćemo imati u sledećem periodu. Dakle, koncert će ujedno biti promocija ovog našeg izdanja koje smo objavili na vinilu i koje ćemo poneti sa sobom. Mi smo spremni i radujemo se! – dodaje Kole

Vinilno izdanje „Svetlost i dim“ moći će da se nabavi na koncertu po vrlo pristupačnoj promotivnoj ceni.

Prošlu godinu na domaćoj muzičkoj sceni svakako je obeležila nova pesma Velikog prezira ,,To“, prema mnogim mišljenjima jedan od najboljih pop hitova stvorenih u prethodnoj deceniji.

Prodajna mesta: Vintage shop, Bioskop Kupina i Hostel Niš

Cena karte je 300 u predprodaji, 400 din na ulazu.

Pročitajte i...