Magazin

Umri muški u CZ-u?

umri-muskiBeogradski Centralni zatvor će, kako se šuška, možda biti sledeće mesto na kome će se detektiv Džon Meklejn (Brus Vilis) boriti da „ne umre muški“!

Kako pišu mediji, holivudski producenti su kontaktrirali upravu Centralnog zatvora u Beogradu, čuvenog CZ-a, a potom došli i da obiđu ovu potencijalnu lokaciju na kojoj bi Brus Vilis mogao da snima sledeći nastavak popularnog serijala „Umri muški“.

Producenti novog filma o detektivu Džonu Meklejnu se još uvek ne oglašavaju po pitanju da li će se zaista iza rešetaka beogradskog zatvora naći set filma koji se vodi pod nazivom „A Good Day to Die Hard“. Ono što se zna jeste da je film u fazi predprodukcije, da je reditelj Džon Mur (Max Payne) i da će se pored Vilisa u svojoj već legendarnoj ulozi, naći još jedan, mladi glumac koji će igrati njegovog sina s kojim će se zajedno boriti protiv ruske mafije.

Zna se čak i potencijalni datum premijere, a to je 14. februar 2013., ali eto, „ne zna“ se da li ćemo u Beogradu ugostiti Brusa Vilisa.

Inače, „iznajmljivanje“ ustanova poput CZ-a se naplaćuje, a cena zavisi od toga kolika je filmska ekipa, trajanja snimanja, lokacija u okviru ustanove koje se koriste, ali i od toga da li u filmskim scenama treba da „glume“ zaposleni u zatvorima.

Na dlanu

Pročitajte i...