Niške vesti

Ulaznica za operu – hrana i kućna hemija

U utorak 11. avgusta od 20 sati u sali niškog Simfonijskog orkestra, operska pevačica Dragana Moles održaće još jedan humanitarni koncert, za koji će ulaznica biti hrana ili kućna hemija.

Molesova, koja je poreklom iz Niša a poslednjih godina živi i radi u Rimu, na ovom koncertu će izvoditi repertoar od popa do klasike.

Kako kažu organizatori iz udruženja “Pomoć ugroženim Nišlijama”, zainteresovani treba da umesto ulaznice donesu nešto od dugotrajnih namirnica ili kućne hemije.

Nije bitno da li se pomoć ogleda u jednoj pašteti, jednom litru ulja ili je u pitanju puna kesa namirnica, već to da u ova teška vremena pre svega pokažemo svoju građansku solidarnost prema socijano i egzistencijalno ugroženim sugrađanima – kažu organizatori.

Ovog puta, navode, odeća nije potrebna jer je u akciji “1000 ždralova na dar” koja je održana pre neki dan prikupljeno mnogo garderobe.

Pakete hrane i odeće prikupljene u akciji u centru i na koncertu Dragane Moles, članovi ovog udruženja će, kažu, ugroženim niškim porodicama deliti 12. avgusta.

Pročitajte i...