Niške vesti

Tradicionalni 12. dečiji likovni konkurs

 „Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije

Predškolci i prvaci iz cele Srbije imaće priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 12. dečijem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“.

Iz godine u godinu mališani na veoma kreativan način prikazuju kako zamišljaju svoju idealnu sobu, a do sada je na konkursu učestvovalo više od 500.000 dece. Sva deca iz predškolskih ustanova i prvih razreda osnovnih škola i ove godine od 1. do 30. septembra mogu u likovnoj tehnici po izboru da kreiraju crtež na temu „Moja idealna soba“. 

Škole i predškolske ustanove mogu da se prijave za učešće putem mejla deciji.konkurs@formaideale.rs , a radove će prikupljati vaspitači, odnosno učitelji, i prosleđivati organizatoru konkursa. 

Najtalentovaniji prvaci i predškolci, čiji crteži na temu „Moja idealna soba“ budu proglašeni najboljima, osvojiće brojne vredne nagrade:

  • I nagrada – 6 x garderobera DONON 3K10 + 6 x  kompjuter stolova ALFA + 6 x dečijih kompjuter stolica QZY-G2B (po tri u obe starosne kategorije)
  • II nagrada – 8 x ležaj FANTASTICO PLUS (po 4 u obe starosne kategorije) 
  • III nagrada – 12 x vreća za sedenje SOFT (po 6 u obe starosne kategorije) 
  • IV nagrada – 200 svezaka Forma Ideale (po 100 u obe starosne kategorije)

Kompanija Forma Ideale želi da podsticanjem mašte i kreativnosti dece učini prve dane predškolskog i škole što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim. 

Svi pristigli radovi biće ocenjivani tokom oktobra, od strane stručnog žirija koji određuje organizator konkursa, a spisak nagrađenih biće objavljen 1. novembra 2023. godine.

Sve detaljne informacije o konkursu možete pronaći i na Forma Ideale sajtu.

Pročitajte i...