Niške vesti, Ovo niste znali

TIFFANY konačno i u Nišu

Tiffany Production

Godinama unazad kompanija Tiffany okuplja mlad tim koji pokreću inovativnost i želja da svojim kupcima ponudi nešto jedinstveno. Oni su moda okrenuta ka pojedincu. Mašta na delu. Njihov cilj je da vam kroz jedinstven dizajn, smele krojeve i vrhunsku izradu pruže mogućnost da budete drugačiji. U eri hiperprodukcije i sve veće uniformisanosti u odevanju Tiffany vas izdvaja iz mase. I tako već 40 godina.

Jedan od najboljih domaćih modnih brendova – Tiffany, uskoro i u Nišu.

Tiffany svoje kolekcije radi u ograničenim serijama, vodeći računa o svakom i najsitinijem detalju, vešto izbegavajući jednoličnost. Prilikom izrade kolekcije proleće leto fokus je stavljen na prirodne, visokokvalitetne materijale. Viskoza i pamuk daju garderobi soft touch, a nezaobilazni tencel – materijal napravljen od 100% celuloze pruža konfor lakoće, otpornosti na gužvanje i svilenkastu površinu.

Ako uz sve ovo dodamo i široku paletu boja, letnja kolekcija Tiffany brenda vam zaista omogućava da budete jedinstveni, novi i neponovljivi. Osim ženske i muške kolekcije u ponudi je i veliki izbor aksesora koji daje stilski pečat svakoj odevnoj kombinaciji. Zato slavite ljubav i modu.

Tiffany Production

TIFFANY kolekciju možete videti na zvaničnom sajtu.

Moramo se složiti da se svi modeli mogu opisati kao smeli, šik i trendi a opet vrlo laki za kombinovanje za sve prilike. Verujemo da je upravo to razlog zašto je TIFFANY modna kompanija sa najvećim rastom u regionu u poslednjih nekoliko godina.

Za sve sadašnje i buduće kupce, u samom centru Niša na adresi Obrenovićeva, još jedna TIFFANY vrata se otvaraju. TIFFANY vas poziva da budete deo porodice koja raste.
Za Vas su pripremili i mnogobrojna iznenadjenja. Ali najbolje je da se u sve to uverite lično .
… i ne zaboravite – moda je začin za život.

Uskoro, TIFFANY Niš, Obrenovićeva. Vidimo se tamo!!!

Pročitajte i...