Niške vesti

Otvaranje DiKa outlet prodavnice

Dika

Prva Outlet prodavnica bugarskog brenda DiKa biće otvorena za posetioce 1. juna u okviru fabrike Prvi Maj Pirot sa bogatom ponudom muške i ženske odeće, po vrlo primamljivim cenama.

„Cilj je da svojim kupcima ponudimo kvalitetnu garderobu, lokalne proizvodnje, iz naših kolekcija. Kao odgovorna kompanija, zalažemo se za optimizovano trošenje tekstilnih resursa i težimo da odgovorimo na savremene zahteve modne industrije za boljim iskorišćenjem proizvoda kroz povećanje kvaliteta i pružanje druge šanse za kupovinu po akcijskim cenama.“

Fabrika Prvi Maj je ponovo pokrenula svoje pogone zahvaljujući DiKa brendu, koji je deo E. Miroglio grupe. Od otvaranja, zaposleno je 500 ljudi, sa srednjoročnim planom da broj zaposlenih bude proširen na 800. Legendarna fabrika, koja je već decenijama poznata po svom znanju i visokokvalitetnoj proizvodnji, sada je dobila podršku međunarodnog lidera u teksilnoj industriji.

„Najveća vrednost i stožer održivosti i napredka naše kompanije uvek su bili i ostali ljudi koji predano rade, inovacije kojima težimo i tehnologija u koju ulažemo. U transparentnom procesu proizvodnje stvaramo odeću 100% proizvedenu u Evropi, sa primenjenom Newlife™ tehnologijom – sertifikovanog poliesterskog vlakna, proizvedenog u Italiji, koje je 100%
podložno reciklaži, pa samim tim manje štetno za okoliku.“

Otvaranje Outlet prodavnice zakazano je za  1. i 2. jun od 9 do 19 sati, a kako stoji u najavi, cene garderobe su daleko ispod regularnih, pa ćete neke komade garderobe pronaći i za 600 dinara.

Pročitajte i...