Sportske vesti

Srbija protiv Ukrajine na pobedu

srbija-norveskaReprezentativke Srbije u rukometu složile su se da se pobeda protiv Ukrajine u drugom kolu Evropskog prvenstva neće dovoditi u pitanje ako budu ponovile igru iz drugog poluvremena sa početka takmičenja protiv Norveške.

„Ukrajina nam je totalna nepoznanica, nisam preterano ni razmišljala o njima, ali ako budemo ponovile igru iz drugog poluvremena protiv Norveške nećemo imati nikakvih problema“, rekla je agenciji Beta Svetlana Ognjenović, koja je u porazu od Norveške bila najefikasnija sa devet golova.

Pivot reprezentacije Sladjana Pop-Lazić ocenila je da njena ekipa može i mora bolje i borbenije pošto joj je pobeda neophodna za nastavak takmičenja koje se održava u Srbiji.

„Uvek može bolje, mislim da sam mogla više da prikažem, ali kako prvenstvo bude odmicalo verujem da će tako i biti. Moramo protiv Ukrajine da zaigramo borbenije i da pobedimo jer nam je to potrebno za nastavak takmičenja. Počeli smo takmičenje pod malim pritiskom, ali smo kasnije protiv Norveške pokazale da možemo da pariramo takvim ekipama i žao mi je što rezultat nije bio na našoj strani“, rekla je Slađana Pop-Lazić.

Srbija će u drugom kolu Grupe A u petak od 18.15 u beogradskoj Areni igrati protiv Ukrajine. Uživo prenos utakmice pratite na “Evropsko prvenstvo u rukometu za žene

Tekst i foto: Blic Sport

Pročitajte i...