Niške vesti

SBB showroom u Nišu

Od 3. oktobra, nakon Beograda, Novog Sada i Kragujevca, i Niš dobija ekskluzivni korisnički centar na adresi Sinđelićev trg 18. Prvi showroom u ovom regionu biće idealno mesto za sve postojeće i nove korisnike, na kojem će moći da se informišu i isprobaju novi način gledanja televizije i korišćenja interneta.
Posetiocima showroom-a, SBB je omogućio da isprobaju sve svoje servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama; korisnici će lično moći da se uvere u brzinu interneta, kvalitet digitalne televizije, mogućnosti Total TV i ostalih servisa i usluga koje SBB nudi. U prijatnoj atmosferi novog prostora korisnici će moći da uživaju u slici televizije visoke rezolucije HTDV, testiraju rad digitalnih video rekordera i saznaju više o Video Zoni i HBO GO uslugama koje ekskluzivno nudi samo SBB.
Novi showroom na adresi Sinđelićev trg 18, biće otvoren radnim danima od 8h do 20h, a subotom od 9h do 17h. Korisnicima SBB-a u Nišu će na raspolaganju ostati i postojeće naplatno mesto u TC „Zona II“, u ulici Bulevar Nemanjića 85a.
sbbOd 3. oktobra Niš dobija ekskluzivni korisnički centar na adresi Sinđelićev trg 18. Prvi showroom u ovom regionu biće idealno mesto za sve postojeće i nove korisnike, na kojem će moći da se informišu i isprobaju novi način gledanja televizije i korišćenja interneta.
Posetiocima showroom-a, SBB je omogućio da isprobaju sve svoje servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama; korisnici će lično moći da se uvere u brzinu interneta, kvalitet digitalne televizije, mogućnosti Total TV i ostalih servisa i usluga koje SBB nudi. U prijatnoj atmosferi novog prostora korisnici će moći da uživaju u slici televizije visoke rezolucije HTDV, testiraju rad digitalnih video rekordera i saznaju više o Video Zoni i HBO GO uslugama koje ekskluzivno nudi samo SBB. Novi showroom na adresi Sinđelićev trg 18, biće otvoren radnim danima od 8h do 20h, a subotom od 9h do 17h. Korisnicima SBB-a u Nišu će na raspolaganju ostati i postojeće naplatno mesto u TC „Zona II“, u ulici Bulevar Nemanjića 85a.

Pročitajte i...