Koncerti

Rambo Amadeus u Nišu

rambo-amadeusNakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, RAMBO AMADEUS & Mutant Dance Sextet održaće posle dužeg vremena i samostalni koncert u Nišu u petak, 27.maja u Banovini, od 21h!

Naime, sticajem okolnosti, predstojeći koncert na otvorenom prostoru u Nišu, u predivnom prostoru Dvorišta Univerziteta – Banovini, pada se tačno na 10.godina nakon njegovog nezaboravnog i izuzetno dobro posećenog nastupa u istom ambijentu krajem maja 2001, pa je RASMC nedavno nezvanično izjavio kako mu je ta svirka ostala duboko u sećanju kao jedna od najboljih u ovim krajevima…

Faktički, niški koncert će biti prilika da se promoviše novi Live album Ramba i ekipe, a ulaznice u pretprodaji mogu se naći u muzičkim radnjama Happy House, CD Sound i Energy music shop od petka, 13.maja po ceni od 500,00 dinara.
Na dan koncerta cena karte iznosiće 700,00 dinara!

« Krajem Maja izaći će novi CD, pod nazivom „Rambo Amadeus u Domu Sindikata“ , digitalno snimljen i remiksovan koncert na kome se nalazi 8 potpuno novih pjesama, premijerno izvedenih na tom, sasvim uspjelom koncertu, jednim od par najuspješnijih u karijeri. Izdavač je Menart, koji napokon jednistveno pokriva čitavo tržište Balkana .»
www.ramboamadeus.com

Rano za početak, prekasno za kraj /video/

Pročitajte i...