ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Promocija albuma “Slow for love”

Promocija albuma “Slow for love”

krle2Miloš Krstić Krle, gitarista grupe “Galija” i kantautor instrumentalne rok muzike će 26. maja sa početkom u 22h u klubu Juridikum u Nišu održati koncert, na kome će promovisati svoj novi album “Slow for love”.

“Slow for love”. je debi album ovog gitariste koji predstavlja fuziju progresiv rok gitare sa bluzom i rokenrolom.

Miloš Krstić je svirao sa velikim brojem bendova i muzičara, 90-tih su to bile alternativne grupe Nevrnejmd, Egzit, Za ili protiv a kasnije je svirao i sa “Two bags bluesma’s” bendom, najpoznatijim klubskim bendom Penthouse, etno jazz bendom Kafe Bal, da bi 2008-me dobio poziv od grupe Galija i od tada postaje stalni član koji je svojim dolazkom u obogatio zvuk Galije Lap Steel Slide gitarom.

Otpočeo je rad na svom solo albumu još 2005-te ali je u studio ušao tek 2008-me. Album koji nosi naziv “SLOW FOR LOVE” završio je nakon tri godina snimanja i kruna tog rada je promocija albuma u Juridikum klubu kao i ostale promocije i svirke koje će tek uslediti. Pored bluza i rokenrola, Miloš Krstić aktivno se bavi i etno muzikom pa je u pripremi izdanje etno albuma njegove grupe Carski monogram.

Izdavač albuma “SLOW FOR LOVE” je Studentski kulturni centar Niš, a izdavanje albuma finansijski je pomogla Opština Medijana.

Razgovor i druženje sa novinarima biće održano od 20h u Juridikum klubu.

Uz autora, sa novinarima će o albumu, radu i dugogodišnjoj saradnji, razgovarati i njegovi mnogobrojni prijatelji i saradnicima iz sveta muzike, Predrag Milosavljević– Galija, Branislav Božinović -Kerber i mnogi drugi.

Ostavi komentar