Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Porodični vikend u bioskopu

Porodični vikend u bioskopu

porodicni-vikendPorodični vikend, koji se organizuje svakog prvog vikenda u mesecu u bioskopu “Vilin Grad” u Nišu, održaće se 1. i 2. juna. U okviru Porodičnog vikenda prikazivaće se porodični filmovi – “Čuvari tajnog kraljevstva 3D”, “Ted – izgubljeni pustolov 3D” i “Kruds 3D”.

“Čuvari tajnog kraljevstva 3D” je najnoviji film autora blokbastera “Ledeno doba” i “Rio”. Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa “Lifmen i hrabre dobre bube” predstaviće svet kakav do sada nismo videli.

Tokom Porodičnog vikenda, od 12 do 17 časova, u bioskopu “Vilin Grad” mali posetioci će učestvovati u kreativnim radionicama. U subotu će se održati radionica “101 način da sačuvate tajno kraljevstvo” koju će voditi klovnić Pipo i njegova drugarica Trša. U nedelju će vaspitačice Millhouse Kids obdaništa sve mališane upoznati sa tajnim kraljevstvom. Svi posetioci će pored učešća u kreativnim radionicama, moći da se druže i sa maskotama.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će plaćati dečiju cenu ulaznice. Porodični meni će biti po specijalnoj ceni od 290 dinara.

Repertoar bioskopa Vilin Grad

Ostavi komentar