Niške vesti

Play žurka na točkovima

dezz01Prva Telenor Play žurka na točkovima održana je u Nišu na Trgu Kralja Milana. Nišlije su kreirale žurku po svom ukusu. Pored lokacije i muzike koju je svirao bend Tijane Bogićević koju su sami izabrali, specijalni gosti su bili članovi benda Bad Copy, a voditelj za koga su glasali bio je Ajs Nigrutin.

Svi koji su prisustvovali Play žurci imali su mogućnost da na licu mesta učestvuju i u nagradnom kvizu i tako osvoje VIP paket za dve osobe za koncert Rijane u Cirihu. Nagrada uključuje VIP karte za koncert, prevoz, smeštaj, džeparac i obilazak grada. Najbolji takmičar je korisnik paketa Telenor Play + u Nišu je Žarko Jovanović.

Pored Niša, Telenor Play žurka na točkovima posetiće i Beograd, Novi Sad, Suboticu i Kragujevac.
Za svaki od gradova zainteresovani mogu da odaberu jednu od tri ponuđene lokacije, plejlistu koja im se najviše dopada, izgled promo tima i voditelja. Dovoljno je da odu na aplikaciju „Telenor Play žurka na točkovima“ na Telenorovoj Fejsbuk strani (https://www.facebook.com/TelenorSrbija) i u nekoliko jednostavnih koraka daju glas za dobru zabavu u svom gradu. Takođe, na svakoj žurci gosti će moći da se upoznaju da funkcionalnostima Dizera kao jedne od glavnih karakteristika Telenor Play paketa i sa uređajima iz Telenorove bogate ponude.

Deezer je vodeći muzički pretplatnički servis sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača u bazi i dostupan je korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+. Deezer omogućava korisnicima da putem svojih uređaja pristupe muzici gde god da se nalaze i sačuvaju muziku koju mogu slušati i u oflajn režimu. Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

dezz02

Zahvaljujući Play+ paketima i pripejd korisnici imaju mogućnost da uz paket kupe pametne telefone – Telenor Smart i Samsung Ace Plus. Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno probati Dizer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike.

Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta. Takođe, Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca.

Pročitajte i...