Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Partibrejkersi u Nišu

Partibrejkersi u Nišu

partibrejkersJedan od najpoznatijih rok bendova na našoj sceni, beogradski “Partibrejkers”, održaće 22. marta koncert u diskoteci “Spark”.

Vest da jedan od bendova sa “najžešćim” rok zvukom koncert drži u diskoteci gde uglavnom nastupaju folkeri, među Nišlijama, sudeći prema njihovim komentarima na društvenim mrežama, izaziva veliku pažnju.

Međutim, u klubu “Spark” kažu da planiraju da, uz podršku publike, tamo uskoro dovedu i “Van gog” i “Bijelo dugme”.

– “Spark” ima prostor pogodan za velike koncerte kakvih dugo nema u ovom gradu gde su klubske svirke najčešće. To su uglavnom mali prostori koji ne mogu da prime sve ljude koji bi čuli omiljeni bend. Mi upravo to hoćemo da pružimo i dovedemo i publiku sa drugačijim ukusom – kaže Vesna Barabaš iz kluba “Spark”.

Ona dodaje da su u “Sparku”, bez obzira što ljude najčešće asocira na Jelenu Karleušu i Dženana Lončarevića, ranije nastupali i “Negativ”, “Neverne bebe”, “Frajle”, “Hari Mata Hari” i Jelena Tomašević, a reakcije u javnosti došle su i do nje.

– Moj omiljeni komentar je da posle “Partibrejkersa” u “Sparku”, može da se očekuje i Karleuša u “Feedbacku” – kaže Barabaš.

Ulaznice za jedine rokere koji ovog meseca nastupaju u “Sparku” prodavaće se na dan koncerta, a njihova cena će biti saopštena sledeće nedelje.

Južne Vesti

Ostavi komentar