Koncerti

Partibrejkersi u Nišu

partibrejkersJedan od najpoznatijih rok bendova na našoj sceni, beogradski „Partibrejkers“, održaće 22. marta koncert u diskoteci „Spark“.

Vest da jedan od bendova sa „najžešćim“ rok zvukom koncert drži u diskoteci gde uglavnom nastupaju folkeri, među Nišlijama, sudeći prema njihovim komentarima na društvenim mrežama, izaziva veliku pažnju.

Međutim, u klubu „Spark“ kažu da planiraju da, uz podršku publike, tamo uskoro dovedu i „Van gog“ i „Bijelo dugme“.

– „Spark“ ima prostor pogodan za velike koncerte kakvih dugo nema u ovom gradu gde su klubske svirke najčešće. To su uglavnom mali prostori koji ne mogu da prime sve ljude koji bi čuli omiljeni bend. Mi upravo to hoćemo da pružimo i dovedemo i publiku sa drugačijim ukusom – kaže Vesna Barabaš iz kluba „Spark“.

Ona dodaje da su u „Sparku“, bez obzira što ljude najčešće asocira na Jelenu Karleušu i Dženana Lončarevića, ranije nastupali i „Negativ“, „Neverne bebe“, „Frajle“, „Hari Mata Hari“ i Jelena Tomašević, a reakcije u javnosti došle su i do nje.

– Moj omiljeni komentar je da posle „Partibrejkersa“ u „Sparku“, može da se očekuje i Karleuša u „Feedbacku“ – kaže Barabaš.

Ulaznice za jedine rokere koji ovog meseca nastupaju u „Sparku“ prodavaće se na dan koncerta, a njihova cena će biti saopštena sledeće nedelje.

Južne Vesti

Pročitajte i...