Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: hostel nis cafe

On the wings of Funk

Posle nekoliko godina, specijalno i iskljucivo za ovo vece, u Nis nam dolazi novosadski kralj jazz, funk i nu funk muzike - Crni Dule. Detaljnije »

Ima li džeza posle Nišvilla?

Odgovor na to pitanje ćemo moći da vidimo već u subotu, 24. avgusta u bašti hostela Niš kada će DJ Funky Junkie puštati jazz i njegove razne forme iz njegove bogate muzičke kolekcije. Detaljnije »

Block Out

U okviru svoje prolećne turneje, sada već tradicionalno beogradski Block Out će odžati koncert u Nišu, 26. aprila u klubu Feedback. Detaljnije »

Svetski dan prodavnica ploča

Kafe hostela Nis se pridružuje proslavi Svetskog Dana Prodavnica Ploča i povodom toga, kao osvedočeni ljubitelji zvuka sa vinila, obeležićemo ga u petak uveče i u subotu preko dana. Detaljnije »

‘Jugoton” tribute party

Posle uspešne mini turneje u Ljubljani i Zagrebu, DJ Funky Junkie se vraća u cafe hostela Niš pun energije i sa nekim novim i onim dobro poznatim ex-Yu hitovima koje ste imali prilike da čujete u njegovom setu kada vrti jazz, soul, funk i disco sa svojih Idi, igraj! kompilacija. Detaljnije »

Sintisajzer Fank

Odabir muzike im je uvek bio nepredvidiv, sačinjen od elemenata funka i rocka provučen kroz harmonije syntha i pretočen u Disco. To je recept po kome će Nassim i Kalson predstaviti ovo izdanje Sinisajzer Fanka. Detaljnije »

Tanja i Rich Bitch

U petak, 15. februara, Rich Bitch i Tanja Jovićević će održati koncert u niškom klubu Feedback. Karte po ceni od 300 dinara možete nabaviti Vintage shopu, Bioskopu Kupina i Cafe Hostelu Nis. Detaljnije »

St. Valentine meets Sv. Trifun

U ovo čudno vreme kad ljudi dele i ono sto je nedeljivo, mi smo odlučili da malo spajamo. Zato smo napravili jedno dešavanje gde ćemo da pijemo vino i proslavljamo Svetog Trifuna i sa druge strane volimo i proslavljamo Svetog Valentina. Detaljnije »

Drum ‘n’ Brass

Bilo je krajnje vreme da se za miks pultom u kafeu hostela Nis najad zajedno nadju DJ Funky Junkie i DJ Ceka The Boss, poznati i kao The Funk Soul Brothers. Detaljnije »