Koncerti

Tanja i Rich Bitch

tanjaU petak, 15. februara, Rich Bitch i Tanja Jovićević će održati koncert u niškom klubu Feedback. Smatraju ih najboljom funk-soul postavkom, koja energičnim i veoma kvalitetnim nastupima diže na noge publiku širom ex-YU prostora. Karte po ceni od 300 dinara možete nabaviti Vintage shopu, Bioskopu Kupina i Cafe Hostelu Nis.

Tanja je svoju karijeru započela u bendu „Oktobar 1864“ sa kojim je napravila velik uspeh. Mnogi njihovi hitovi „Crni ples“, „Denis“, „Nađi me“, „Želim te“…. su aktuelni i danas i pripadaju evergrinu RNR-a. Posle raspada grupe, Tanja nastavlja rad sa Ekatarinom velikom, Bajagom, Aleksandrom Dujinom, ali i samostalno po svim značajnijim jazz klubovima u zemlji i inostranstvu. Upravo zbog toga je mnogi nazivaju srpskom Tinom Tarner.u

„Rich Bitch“ je , s druge strane, izuzetno popularan i energičan bend koji postoji već deset godina. Iza sebe imaju nekoliko hiljada svirki i dva studijska, autorska albuma. Prvi album je izašao 2004. godine za PGP RTS, a numera „Funkreas“ je bila prva na svim značajnijim top listama. Drugi album je u pripremi i očekuje se ove jeseni. Numera „Pruži meni ruke“, duet sa Tanjom Jovićević je već mesecima hit na radio i televizijskim stanicama koje plasiraju ovu vrstu muzike.
Saradnja Tanje Jovićević, iskusne funk-soul dive, i ovog mladog i perspektivnog benda započinje pre tri godine. Od tada do danas nastupali su u Srbiji, Kosovu, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj..

Cena karte 300 din.
Prodajna mesta Vintage shop, Bioskop Kupina i Cafe Hostel Nis

Pročitajte i...