Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: francuski centar

Francuski dani u Nišu

U okviru manifestacije ''Francuski dani'' Francuski institut u Srbiji, već desetu godinu zaredom, organizuje Konkurs za frankofonu pesmu. Detaljnije »

Parlez-vous français?

Francuski institut u Srbiji" ogranak Niš vam nudi časove francuskog jezika i časove konverzacije, za decu, učenike i odrasle, bilo da ste početnik ili da već posedujete odredjeni nivo znanja francuskog jezika. Detaljnije »

Frankofona pesma 2012

Francuski institut u Srbiji-ogranak Niš već devetu godinu zaredom sa zadovoljstvom organizuje Takmičenje za frankofonu pesmu. Detaljnije »

Izložba ”Šuma-zajednica koja živi”

Povodom Meseca nauke, Francuski institut u Srbiji, u saradnji sa Gradskom bibliotekom u Nišu, organizuje izložbu pod nazivom "Šuma-zajednica koja živi” koju je osmislila fondacija GoodPlanet u okviru Međunarodne godine šuma. Detaljnije »

Dani francuskog animiranog filma

Osim Niša, filmovi će biti prikazani u Leskovačkom kulturnom centru 20. i 21. oktobra, zatim u Vranju u Narodnoj biblioteci Bora Stanković 24,25. i 26. oktobra i na kraju u Aleksincu u Centru za kulturu i umetnost 02. i 03. novembra. Detaljnije »

Praznik muzike 2011 u Nišu

Studentski kulturni centar Niš i Francuski institut u Nišu u saradnji sa drugim institucijama kulture Vas pozivaju na Praznik muzike u utorak, 21. jun 2011. godine Detaljnije »

Praznik muzike 2011

U Francuskoj, Praznik muzike postoji od 1982. godine i vremenom je postao evropski i međunarodni praznik, prisutan svakog 21. juna, u više od 100 zemalja na 5 kontinenata. Studentski kulturni centar Niš i Francuski institut u Nišu, a u saradnji sa drugim institucijama kulture, organizuju Praznik muzike i 2011. godine, te Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj muzičkoj manifestaciji. Detaljnije »