Film

Osvetnici – Vilin Grad

osvetniciMarvel studio predstavlja Marvelove „Osvetnike“ – najveće okupljanje superheroja u istoriji, koje uključuje dobro poznate Marvelove superheroje: Iron Man-a, Neverovatnog Hulka, Tora, Kapetana Ameriku, Hokaja i Crnu Udovicu.

Kad se neočekivani neprijatelj pojavi i zapreti sigurnosti celog sveta, Nik Fjuri, direktor agencije zadužene za internacionalno održavanje mira poznate pod nazivom ŠILD, moraće da sastavi tim koji će izvući svet s ivice propasti. Započeće hrabru potragu za regrutima koja će se dešavati po celom svetu.

U filmu igraju Robert Dauni Džunior, Kris Evans, Mark Rufalo, Kris Hemsvort, Skarlet Johanson i Semjuel L. Džekson, a režiju potpisuje Džos Vidon. Marvelovi „Osvetnici“ su zasnovani na popularnom Marvelovom stripu „Osvetnici“ koji je prvi put izdat 1963. godine i od tad predstavlja instituciju u svetu stripova. Pripremite se za uzbudljivi filmski događaj, prepun akcije i spektakularnih specijalnih efekata, kad se Marvelovi „Osvetnici“ okupe u maju 2012. godine.

Pročitajte i...