Clubbing

Naissus House Fest 2013

naissus-house-festU hali Čair 18. aprila biće održan drugi Naissus House Fest gde će nastupiti svetski poznati izvođači kao što su DJ Mike Vale, DJ Federico Scavo i DJ Dannic.

Dj Mike Vale je DJ koji dolazi iz Slovenije i koji je slavu stekao sarađivajući i radeći remikse za neke od najboljih DJ-eva današnjice kao što su Uroš Umek, Marco Carola, Mark Knight, Riva Starr, Roger Sanchez i mnogi drugi.

On će ove godine, pre Naissus House Festa, gostovati na najprestižnijem festivalu na svetu „Ultra Music Festval Miami“, a nakon toga, vezaće još jedan nastup u Londonu, odakle stiže u Niš, gde će Nišlije ekskluzivno imati čast da uživaju u njegovim setovima.

Dj Dannic koga u svetu house muzike nazivaju Hardwelovim naslednikom ( Hardwel 6-ti dj sveta ) ili ti trenutno Hardwelovom desnom rukom u americi je poznat po hitovima ‘ Kontiki “ i “ Clobber “. Posle velike svetske turneje sa Hardwelom po USA, Kanadi i Meksiku, takodje ekskluzivno, po prvi put u Srbiji dolazi na Naissus house festu.

I DJ Federico Scavo poznat po svetskim hitovima „Get funky , Strump, I do … “ kao i zvaničnih remikseva za svetske mega hitove poput “Red hot chilli Peppers – Otherside i Pink Floyd – Another brick in the wall “.

Italijan koji se godišnje bar 15-ak puta nađe sa svojim izdanjima u top 10 Beatport liste, takođe posle nastupa na najprestižnijem festivalu House muzike “Ultra Music Festival Miami “ stiže po prvi put ekskluzivno u Srbiju i to na Naissus house fest u Nišu .

Karte u pretprodaji će biti uskoro, a cena će biti 550 dinara.

Pročitajte i...