Niške vesti

Men’s night u Vilinom Gradu

mens2U bioskopu „Vili grad“ u Nišu 26. jula će se prvi put održati Men’s night, tematsko veče namenjeno muškarcima. Posetioci bioskopa će od 20h premijerno moći da pogledaju film „Uspon Mračnog viteza“, a uz svaku kupljenu ulaznicu dobijaće i „muške“ poklone: primerak magazina „Playboy“ i Pils plus pivo sa ukusom limuna. Karte su u pretprodaji i do sada je prodato i rezervisano više od dve trećine karata.

Tokom ove večeri članovi organizacije „Dance4life“ će posetiocima bioskopa deliti kondome i informativno-edukativni materijal.

Više informacija o događaju i filmu mogu se naći na sajtu www.cineplexx.rs. Karte su u pretprodaji od 19. jula.

O Men’s night-u

Men’s night u bioskopima „Cineplexx“ је osmišljen kao tematsko veče, namenjeno muškoj populaciji, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe. Iako je veče tematsko dame takođe mogu prisustvovati.

U zavisnosti od budućih naslova koji će žanrovski više odgovarati muškarcima, Men’s night će postati tradicija u ovim bioskopima.

„Cineplexx“ planira da organizuje i Ladies’ night, veče namenjeno ženskoj populaciji koje će imati sličan koncept kao i Men’s night.

Pročitajte i...