Film

Men’s night 2 u Vilinom Gradu

mens-nightU bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu 3. oktobra održaće se Men’s night, veče namenjeno muškoj populaciji, koje posetiocima bioskopa pruža kvalitetnu filmsku zabavu, uz poklone.

U okviru ovog Men’s night-a premijerno će biti prikazan film „96 sati: Istanbul“, a početak projekcije je u 20 časova. Posetioci bisokopa dobijaće „muške“ poklone: primerak magazina „Maxim“ i Pils plus pivo sa ukusom limuna.

„96 sati: Istanbul“ u režiji Olivijea Megatona (Kolumbijana, Transporter 3) i prema scenariju Luka Besona je nastavak filma „96 sati“ iz 2008. godine, koji je ostvario veliku gledanost i zaradio 224 miliona dolara.

Lijam Nison je još jednom Brajan Mils, penzionisani agent CIA koga ništa nije moglo da zaustavi u nastojanju da spasi otetu kćerku u prvom delu filma. Kad se na njega nameri misteriozni osvetnik, Brajan mora da angažuje svoj „posebni sklop veština“ kako bi porodicu spasio od kriminalaca koji su krenuli da ih ubiju.

Više informacija o događaju i filmu mogu se naći na sajtu www.vilingrad.rs. Karte za Men’s night su u prodaji, po ceni od 290 dinara.

Pročitajte i...