Koncerti

Marčelo and Filteri

marcelo Serijom nastupa ove jeseni jedan od najboljih srpskih rep muzičara Marko Šelić, alias MARČELO, obeležava značajan jubilej – 10. godina na sceni, a 6.novembra, na dan velikog beogradskog koncerta izaći će i njegov novi, četvrti po redu studijski album Deca i sunce ( Multimedia Records ).

Samo sedam dana nakon promocije u Beogradu, MARČELO & FILTERI nastupiće i u Nišu, u Klubu SKC-a na pravnom fakultetu u subotu, 13.novembra od 21:30h, pa će i publika sa južne pruge imati prilike premijerno da čuje neke nove pesme uz neizbežan set najvećih hitova iz njegove vrlo plodne desetogodišnje karijere.

„Želimo da pošaljemo poruku svojoj publici da se u vremenu novčanica, kablova i polurobota čvršće no ikad drže svojih pravih prijatelja – onih sa kojima su stvarno podelili i dobro i zlo, a ne samo internet-impulse. Takođe, lepa je prilika da, pre nego što krenemo napred, pogledamo unazad i sa bine pošaljemo jedno veliko hvala svim ljudima sa kojima smo imali čast da sarađujemo u tih deset godina“, ističe Marčelo.

Ulaznice za niški koncert biće u prodaji od petka, 29.oktobra i to: za prvih 200 posetilaca po ceni od 400,oo dinara, a u drugoj fazi pretprodaje po ceni od 500,oo din. Pretprodajna mesta: Happy House, CD Sound i Energy music shop.

Gosti koncerta su ISKAZ iz Pančeva, jedan od najkvalitetnijih hip – hop sastava sa ovdašnjih prostora.

More info:
www.myspace.com/marcheloofficial

Pročitajte i...