Koncerti

Let 3 u Nišu

let3-140

Ulaznice u prodaji

Riječki Let 3 za publiku u Srbiji upriličiće koncertne svetkovine 10. marta u novosadskom klubu „Trema“ i 12. marta u Nišu, u klubu Studentskog kulturnog centra na Pravnom fakultetu, za koje ulaznica košta samo 600 dinara!!!

Uvek provokativni Let 3 su nedavno objavili spot „Omađijaj me“, sa pesmom iz pozorišne predstave „Kiklop“, kao najavu novog albuma naslednika „Bombardiranja Srbije i Čačka“ (2006), čiji datum izlaska još uvek nije određen.
U produkciji pozorišta Scena Gorica u oktobru je premijerno izvedena predstava „Kiklop“ u režiji Ivice Buljana, koju su pevač Zoran Prodanović-Prlja, basista Damir Martinović-Mrle i ostali Letovci dodatno začinili svojom muzikom i energičnim scenskim nastupom.

Fotografija hrvatske premijerke Jadranke Kosor kojom je u predstavi prekrio spolovilo Mrle izazvala je očekivane burne komentare u javnosti. Usledio je spot „Omađijaj me“, u režiji Radislava Jovanova-Gonza, u kome su članovi benda odeveni po stajlingu premijerke Kosor!
MTV je nedavno objavio da su se nakon četiri nedelje provedene na „Domaćici“, Let 3 našli na samom vrhu liste najboljih regionalnih spotova sa kontroverznim singlom „Omađijaj me“, upravo zahvaljujući glasovima posetilaca MTV sajtova. „Letovci su uradili i podjednako škakljivi spot koji je bio zabranjen za emitovanje na većini TV kanala u regionu.“

Pretprodajna mesta: Happy House, CD Sound i Energy music shop.

Publiku u Novom Sadu i Nišu u najmanju ruku očekuje nesvakidašnja rokenrol predstava.

Let 3 - Omađijaj me /video/

Pročitajte i...