Kulturna dešavanja

Lead Up

lead-upLead Up predstavlja događaj koji prethodi samoj Konferenciji Novih Lidera, a dešava se istovremeno u tri grada Srbije – Niš, Novi Sad i Beograd. Održaće se 13. oktobra, sa početkom u 16h i otvoren je za sve zainteresovane mlade ljude. Govornici će biti uspešni lideri iz lokalne zajednice koji su ostvarili veliki uticaj na društvo u okruženju ili celoj zemlji.

Pored predavanja, koja će držati iskusni lideri, biće organizovana i panel diskusija, sa ciljem da se odgovori na pitanje „Liderstvo u Srbiji – Da li mladi u izazovima vide prilike ili probleme?“. Ovo pitanje, kao i sama panel diskusija treba da navedu mlade, buduće lidere da razmišljaju o načinima na koje se mogu suočiti sa izazovima koje današnjica postavlja pred njih.

Lead Up će doprineti i razmeni iskustava između svih okupljenih, kao i stavova, znanja i ideja. Stvoriće pogodnu klimu za preispitivanje poimanja liderstva svakog prisutnog i shvatanja koliko je značajno ovladati ovom veštinom. Naravno, biće to dobar uvod pred Konferenciju Novih Lidera.

Prijavljivanje na zvaničnom sajtu konferencije

Pročitajte i...