Koncerti

Lačni Franz u Nišu

franzNakon dugogodišnjeg nagovaranja publike, Zoran Predin je ponovo okupio svoj bazični bend Lačni Franz i krenuo na turneju u prostorima ex YU. Sa svojim uvek zelenim tekstovima i mladalačkom energijom, ponovo spaja različite generacije srodnih duša.

Mladost nije boja kose, već stanje duha… Originalnost i hrabrost su uvek u modi. Lačni Franz priprema novi album i seriju koncerata po klubovima i festivalima cele regije. Lačni Franz je opet mlad! U svakom pogledu…

Bend sada nastupa u postavi Zoran Predin (vokal), Anej Kočevar (bas), Luka Čadež (bubanj), Boštjan Artiček (klavijature) i Klemen Lombar (gitara).

Pre nekoliko dana Lačni Franz je objavio novi spot za pesmu „Jebiveter Junior“ koja označava novi život Lačnog Franza. Pesma daje o grupi pravu informaciju, da se ne radi o pospanoj nostalgiji, već o novoj energiji, koja može odsvirati pesme iz ’80-ih na pravi način.

Koncert u Nišu biće održan u subotu, 25.oktobra u klubu Feedback, sa početkom od 22h.

Ulaznice u pretprodaji za koncert u Nišu po ceni od 800 dinara mogu se kupiti do subote do 14h na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12) i Energy Music Shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na ulazu u klub „Feedback“, karte će se prodavati od 21h.

Pročitajte i...