Koncerti, Niške vesti

Koncert benda ZAA u klubu Feedback

Posle brojnih uspeha koji su obeležili 2016. godinu – evrovizijskog nastupa vokala benda Sanje Vučić, zaokružene serije regionalnih nastupa kao promocije trećeg albuma i zapaženog nastupa na „Belgrade Beer Fest-u“, grupa ZAA ide na jesenju mini-turneju. Posle koncerta u beogradskom „Mikser Hausu“ 26.novembra, publika niškog „Feedback“ kluba moći će u petak, 9. decembra pored hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, premijerno da čuje i nekoliko novih pesama. Nakon toga sledi nastup u „Gerila Bar“ klubu u Novom Sadu 23.decembra 2016.

„Dvehiljade šesnaesta je za mene bila veoma uspešna, ne samo zbog učešća na Evroviziji, već i zbog toga što ZAA sve intenzivnije radi na pesmama za četvrti studijski album. Zato smo i odlučili da ovu plodonosnu godinu obeležimo odličnim koncertima. Radujemo se nastupu pred odanom niškom publikom. Znamo da tu imamo ozbiljnu bazu fanova, i kao i do sada, pokazaćemo im da je ljubav uzajamna! Očekujte fenomenalnu energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.

Podršku sastavu ZAA na niškom koncertu pružiće „Marconiero“, koji je samostalno i kao deo benda „D-fence“ aktivan još od devedesetih, a u poslednje četiri godine nastupa sa „Jayus Jazz“, jazz-rock-fussion bendom, koji se bez suvišne pompe polako, ali sigurno, kreće ka tome da originalnim kompozicijama ostavi vredan trag. U ovom sastavu predstaviće se i u Nišu pred koncert grupe ZAA.

Ulaznice za koncert po ceni od 400 dinara mogu se nabaviti od petka, 25. novembra u muzičkim radnjama CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje), dok će na dan koncerta cena karte koštati 500 dinara.

U susret predstojećim koncertima ZAA je objavio i spot za novu numeru „Trouble“, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima.

Pročitajte i...