Niške vesti

Kamion radosti stigao u Niš

coca-colaCoca-Cola „Kamion radosti“ koji je obišao mnoge zemlje sveta povodom predstojećeg Evropskog fudbalskog prvenstva EURO 2012, stigao je i u našu zemlju.

U Beogradu je započeo svoje putovanje, nastavio u Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Staroj Pazovi, Smederevu, Kragujevcu, Zaječaru, Jagodini, Ćupriji i Paraćinu, a nakon Niša nastavlja putovanje u okviru kog će u narednih mesec dana obići još 8 gradova u Srbiji i obradovati brojne ljubitelje fudbala i ovog čuvenog napitka.

Kamion radosti se u Nišu sa građanima susreo na najpopularnijim gradskim lokacijama od Gimnazije „Stevan Sremac“, zatim Gimnazije „Svetozar Marković“, Bulevara Nemanjića, Duvaništa kod škole „Filip Filipović i na Trgu kralja Milana. Ovaj specifični kamion predstavlja pravu atrakciju i iznenađenje za prve tople dane, a nebrojeni prolaznici su okušali sreću pritiskom na specijalno dugme. Coca-Cola „Kamion radosti“ je dodelio brojne nagrade u napicima i drugim zanimljivim poklonima kao što su majice, kape, fudbalske lopte, skejtbord, naočare za sunce, frizbi – idealni rekviziti za predstojeće leto i vreme u prirodi.

„Kamion radosti“ će osim Beograda, Pančeva, Novog Sada, Subotice, Zrenjanina, Stare Pazove, Smedereva, Kragujevca, Zaječara, Jagodine, Ćuprije, Paraćina i Niša, tokom juna obići i ostale gradove: Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Valjevo, Šabac, Loznicu i Novi Pazar.

Ovo je samo jedna od akcija kojom će kompanija Coca-Cola doprineti širenju „fudbalske groznice“ i podeliti radost i osveženje, kao sponzor EURO 2012.

Pročitajte i...