Koncerti

Hornsman Coyote u Feedbacku

hornsmanU četvrtak 18. aprila u Klubu Feedback u Nišu nastupiće Hornsman Coyote, rege muzičar i legendarni frontman beogradskog sastava Eyesburn.

Hornsman Coyote, Nemanja Kojić Kojot, internacionalno poznati rege trombonista i pevač , krajem 2012. godine je objavio singl i video „Belly of the Beast“ koji je značajno pomerio granice dometa muzike koja dopire sa ovih prostora.

Saradnja sa zvezdom nu ruts zvuka Dža Mejsonom nalazila se devet nedelja na prvom mestu video liste kultnog portala ReggaeFrance.com, deset nedelja na prvoj poziciji Reggae.hr, zauzimala je prva mesta na nacionalnim listama Jelen Top 10 i Diskomeru Studija B, a spot se našao i na naslovoj strani najveće svetskog torrent portala Pirate Bay, kao i na mnogim muzičkim sajtovima širom sveta. Reakcije ljubitelja rege zvuka širom sveta su izvanredne, a i naša publika dobila je priliku da se upozna sa novim aspektima Kojtovog dugogodišnjeg rada na svetskoj rege sceni.

Turneje po Evropi, Africi i Srednjom Americi, brojna poznanstva i saradnje sa vrhunskim umetnicima, preko 20 vinil izdanja, 5 autorskih albuma…dug je spisak stvaralačkih uspeha ovog umetnika.

Spremite se za spektakl reggae, roots i dub muzike sa primesama rock, indie i dnb uticaja uz dj podršku energičnog DJ Martinees Selecta

Karte mogu da se nabave u Vintage shopu i Bioskopu Kupina po ceni od 300 dinara.

Pročitajte i...