Koncerti

Gospodin Pinokio

gospodin-pinokioJedan od najboljih niških rock sastava iz devedesetih GOSPODIN PINOKIO se nakon desetogodišnje hibernacije vratio na ovdašnju scenu pre dve godine vrlo upečatljivim koncertnim nastupima na festivalima i grupnim svirkama.

Usledila je kompilacija „Buđenje“ za hrvatsku etiketu „Slušaj najglasnije“ 2011, a nedavno je objavljen i EP pod nazivom „Svet oko nas“ (Time machine music) sa tri sasvim nove pesme koje nagoveštavaju rađanje vrlo kvalitetnog punokrvnog rock albuma koji će sasvim izvesno predstavljati pravo osveženje u 2013.

Na prethodnim nastupima GOSPODIN PINOKIO je dokazao da je bend na bini postao ubedljiva, energična i precizna mašina (čitaj – nikada nisu zvučali bolje!), a niška publika će imati priliku da uživa u celovečernjem nastupu u petak, 21.decembra u klubu Feedback, sa početkom od 22:30h!

Nakon reuniona ovo će biti prvi samostalni koncert Pinokija u rodnom gradu, a publiku će kao specijalni gosti, zagrevati mladi i vrlo perspektivni niški sastavi EGO i STEREOLIMIT.

Pročitajte i...