Koncerti, Niške vesti, Video galerija

Goblini u Nišu

goblini

Posle četiri godine Goblini ponovo nastupaju u dvorištu Banovine. Oni će u četvrtak 7. jula od 21 sat “pokazati svima da pank nije mrtav”, kažu organizatori.

Šabački pankeri predvođeni frontmenom Brankom Golubovićem Golubom najavljuju beskompromisnu i energičnu svirku jer su “gladni živih nastupa”.

Oni će na koncertu svirati svoje najveće hitove od “Anje”, “Magnovenja”, “Cipjonke” do “Dece iz komšiluka”.

Karata još uvek ima u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 700 dinara u muzičkim prodavnicama „CD Sound“ i „Energy Music Shop“, u turističkoj agenciji „Big Star“ u Dušanovoj ulici i u pivnici „Nemir“. Na dan koncerta će koštati 800 dinara. Kao predgrupa nastupiće niški pankeri Dok 7.

goblini

Inače, Goblini su dali svoj doprinos kompilaciji koja je posvećena pank legendama bendu KUD Idijoti. Oni su obradili numeru “Marjane, Marjane”.

KUD Idijoti su vrlo važan bend kada pričamo o našoj pank sceni i nadamo se da će ova kompilacija i nekim novim klincima objasniti koliki je uticaj ova četvorka imala na sve bendove koji trenutno rade i stvaraju – kažu Goblini za „Nocturne“ magazin.

Kompilacija „Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti“ biće objavljena 14. oktobra, kada je godišnjica smrti pevača Branka Črnca – Tuste. Na kompilaciji učestvuje 25 bendova između ostalih i Hladno pivo, Dubioza kolektiv, S.A.R.S., Lačni Franz, Novembar, Psihomodo Pop, Rambo Amadeus.

Pročitajte i...