Niške vesti

Galija još uvek sanja

nesa-galijaRok grupe Galija održaće veliki koncert 8. marta, sa početkom u 20 časova u dvorani sportova „Čair“ u Nišu. Na koncertu će izvoditi „uglavnom balade i pesme koje su proslavile bend tokom 37 godina postojanja“, kako je naveo Nenad Milosavljević, frontmen ove grupe.

Ovim koncertom, Galija će završiti svoju turneju „Galija još uvek sanja“ koju je započela rasprodatim koncertima u Sava Centru u Beogradu pre dve godine, a kojom je ova grupa obeležavala 35 godina karijere. Galija je prvi put održala koncert u hali „Čair“ davne 1988. godine, a 1998. je tu snimljen i njihov koncertni album „Ja jesam odavde“ (1998).

„Koncerti u Nišu su uvek bili najemotivniji za nas“, naveo je Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija, i dodao: „Imaju drugačije značenje u odnosu na druge koncerte Galije. Počeo si odatle, plovio raznim morima, svuda odeš, ali na kraju balade kući dođeš. Povratak kući je dobrodošao predah pre naredne bure“.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od samo 600 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u Nišu i ostalim gradovima do danas u 16 časova. Nakon toga, od 17 časova do početka koncerta, ulaznice je moguće kupti na biletarnici hale „Čair“ po ceni od 800 dinara.

Karte po pretprodajnoj ceni mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima u Nišu:

Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge)
Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog)
Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje)
CD Sound (Novi podzemni prolaz)
Happy House (TPC Kalča – prvi sprat)
Eventim – Niš:

Astours – Obrenovićeva bb – PC Gorča,
Astours – Bulevar Nemanjića 87,
TA „Big Star“ – Cara Dušana 65,
City Radio – Voždova 114/3,
Knjižara Delfi – Voždova 4,
Mladinska knjiga – Obrenovićeva 42 – TPC Forum,
Fun travel – Obrenoviceva bb – PC Gorča,
Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8,
Travego – Cara Dušana 37,
Win Win Niš – Obrenovićeva br. 80,
Win Win Niš – Cara Dušana 35,
Win Win Niš – Prijezdina 16.

Pročitajte i...