Niške vesti

FK Radnički počeo pripreme

fk-radnicki2Na startu priprema za Superligu pojavila se dvadesetorica fudbalera. Prozivku na pomoćnom stadionu u Čairu izvršio pomoćni trener Dejan Tričković.

Fudbaleri Radničkog počeli su pripreme za novu sezonu, a prvu prozivku nije izvršio trener Aleksandar Ilić zbog privatnih obaveza u Belgiji. Njegov pomoćnik Dejan Tričković pročitao je spisak na kom su 24 imena igrača na koje Ilić računa.

Na spisku su golmani Zoran Vasković, Miloš Perić i Miodrag Filipović, dalje Predrag Stamenković, Bojan Đorđević, Nenad Stamenković, Mladen Petrović, Miloš Petrović, Zoran Pešić, Bojan Dojkić, Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić, Dušan Ivanov, Strahinja Petrović, Petar Mitić, Ivan Milenković, Ivan Pejčić, Jovan Jovanović, Aleksandar Simov, Marko Mančić, Rade Dugalić, Jovan Dimitrijević, Stefan Marković i Marko Zdravković.

Mladen Petrović je prebačen iz omladinskog pogona, dok su Dugalić, Dimitrijević i Marković vraćeni sa pozajmice. Marko Zdravković (24) je prvo pojačanje, a igrao je ranije u omladinskom timu Radničkog.

Iz prošlogodišnjeg sastava nema Bojana Stamenkovića, Aleksandra Cvetkovića, Aleksandra Petrovića, Dušana Mladenovića i Nikole Stefanovića.

Prozivci iz opravdanih razloga nisu prisustvovali Marko Mančić, Bojan Dojkić, Jovan Jovanović i Aleksandar Simov (povreda).

Ekipa će desetak dana raditi u Nišu, a očekuju ih dva treninga dnevno. Zbog radova na glavnom stadionu, fudbaleri će trenirati na pomoćnom terenu u Čairu. Nakon ovog perioda, tim bi trebalo pripreme da nastavi u Lepenskom Viru.

Južne Vesti

Pročitajte i...