Koncerti

Eyesburn u Nišu

eyesburnPosle predugih šest godina, Beogradski crossover sastav EYESBURN održaće koncert u Nišu, u subotu 22.septembra u Dvorištu Banovine, sa početkom u 21h! Ovaj koncert će ujedno biti i poslednji veliki događaj na otvorenom u Banovini za sezonu proleće/leto 2012.

Nakon sjajnog nastupa na Warriors Dance Festivalu održanom prošle subote u Beogradu, EYESBURN su još jednom potvrdili da su u izuzetnoj formi, a posebnu čast ukazali su im i članovi legendarnog sastava The Prodigy koji su odvojili vreme da lično isprate deo skraćenog koncerta i vrlo pozitivno ocenili njihovu besprekornu svirku i energičan scenski nastup.
EYESBURN će u Nišu ovom prilikom promovisati novi singl „Sudden Fall“ koji najavljuje novi album čiji se izlazak očekuje do kraja godine, a pored pomenute numere možemo očekivati i premijerno izvođenje još nekih novih pesama, uz neizbežnu Best Of set listu najvećih hitova.

„U Nišu nismo svirali baš dugo! Pamtimo južnjačku publiku po neverovatnoj razmeni pozitivne energije na svim koncertima do 2006. Underground, Pravni, ex bioskop Čegar, Banovina, svirke na Trgu, Nisomnija… Sviraćemo puna dva sata i nadamo se da će Nišlije i publika iz okolnih gradova doći u velikom broju da napravimo zajedno atmosferu koja će se pamtiti.“ – Izjavio je Zoran Đuroski Đura, gitarista i jedan od osnivača grupe.

Ulaznice po ceni od 600 dinara biće u prodaji do subote, 22.septembra do 14h u muzičkim radnjama: Music House, Vintage shop, CD Sound i Energy music shop. Cena karte na ulazu od 19h iznosiće 700 dinara.

Pročitajte i...