Koncerti

E-Play u Feedback klubu

e-playNakon izlaska albuma „Obični ljudi“, sastav E-play je rešio da započne ovogodišnju koncertnu sezonu nastupom u Nišu, u klubu Feedback 14.marta.

Bend E-play je krajem 2012. godine objavio singl „Hiljadu ljudi“ i tom pesmom najavio pravac u kome će se kretati album „OBIČNI LJUDI“. Nakon toga usledili su singlovi „Iluzija“ sa Matijom Dedicem, „Ljubica“ i „Divan dan“, a onda u decembru 2013.godine E-play je i zvanično objavio svoj četrvrti studijski album.

„Prošlo je dosta vremena od kada nismo svirali u Nišu i ovo je sjajna prilika da se ponovo sastanemo sa publikom. Jedva čekamo da im odvsiramo neke nove pesma I vidimo izbliza kakva je reakcija publike.

Nišlije – vidimo se na starom mestu, samo u novo vreme!“ Izjavila je Maja Cvetkovic, frontmenka benda E-play.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 400 dinara I mogu se naći u Vintage shop/u i cafeu „Preduzeće Splunge“, dok će na dan koncerta cena ulaznice biti 500 dinara.

Bend trenutno promoviše svoj poslednji album „Obični ljudi“ koji je izašao za Srbiju pod Mikser etiketom u decembru 2013. godine, a za teritoriiju Hrvatske izlazi u martu 2014. godine.

Pročitajte i...