Koncerti

Del Arno Bend

dabU petak, 30. septembra u 21h bend koji ove godine slavi 25. rođendan, sviraće u najboljem otvorenom koncertnom prostoru u Nišu, u Dvorištu Univerziteta – Banovina, gde je inače D.A.B. 24. septembra 2004. održao jedan od nezaboravnih koncerata ne samo u Nišu, nego u celokupnoj svojoj karijeri!

Koncerti u ovom prostoru, na letnjoj pozornici u tvrđavi, na gradskom trgu, u muzičkom klubu na Paliluli i uopšte u Nišu se beleže kao jako značajni u višedecenijskoj karijeri benda. Del Arno Band je ove godine za svoj jubilarni rođendan poklonio svojim poštovaocima novi singl Horoskop, koji se može preuzeti sa regionalnog MTV sajta (mtv.rs), a u Niš stiže u proširenom sastavu (namanje 16 muzičara na sceni!!!) i poziva sve ljude dobre volje na nezaboravnu reggae žurku!

Pretprodaja karata počinje od 15.09.2011. u Happy House -u, CD Sound-u i Energy music shop-u po ceni od 600,00 dinara, dok će cena karte na ulazu biti 700,00 Din.

Inače, u godini kada se u Srbiji slavi 25. godina autorske reggae muzike, u Nišu se na Nišville jazz festivalu desio i koncert jedne od najznačajnijih reggae postava ikad – Sly & Robbie Ft. Junnior Read, tako da se pozitivne reggae vibracije nastavljaju i 30.09.2011. u Banovini na rođendanskom koncertu Del Arno Bend-a!

Gosti koncerta koji će dočekati i ispratiti publiku su Trenchtown Brothers, čuvari reggae vatre iz Niša ( intro & outro DJ set)!

Srdačan pozdrav i vidimo se u Banovini 30.septembra da na najlepši mogući način proslavimo značajan jubilej i zatvorimo koncertnu sezonu na otvorenim prostorima u Gradu Nišu!!!

Pročitajte i...