Koncerti

Darkwood Dub u Nišu

drakvud-dubU okviru velike promotivne turneje koja će obuhvatiti 15 gradova širom zemlje, Darkwood Dub i Bisera Veletanlić održaće koncert i u Nišu, u petak, 2.novembra u velikoj sali Doma Vojske, sa početkom u 21h.

Dva koncerta održana 26. i 27. oktobra u prepunoj sali novosadskog Studija M, dokazala su da se na ovakav spektakl dugo čekalo! U prisustvu brojnih poštovalaca i prijatelja grupe Darkwood Dub, započelo je koncertno putešestvije koje će trajati dva meseca, a u okviru kojeg će bend i Bisera obići više od 15 gradova.

,,Drago nam je što čujemo da jedan ovako veliki bend kreće na ovako veliku turneju, to se ne doživljava baš svaki dan“, čulo se u redovima najvernijih fanova benda koji su posle nastupa strpljivo čekali da im Vuča, Miki, Vasil, Lav, Bambi i Bisera potpišu omote albuma ,,Vidimo se“ koji bend i promoviše na istoimenoj turneji.

Nedelju dana pred početak turneje, Darkwood Dub i Bisera Veletanlić su plasirali spot za pesmu ,,Milo moje“, obradu Biserinog klasika, a pesma je i u verziji izvedenoj uživo na dva novosadska koncerta izazvala sjajne reakcije prisutnih.

,,Tek sada se, zapravo, uveravamo u to da je saradnja sa Biserom pun pogodak! Hvala novosadskoj publici na divnom druženju i na pozitivnoj energiji koju ćemo poneti sa sobom i na ostatak turneje!“, izjavili su članovi Darkwood Dub-a u predahu između dva putovanja.

Turneja ,,Vidimo se“ nastavlja se već u petak 2. novembra kada će Darkvudi i Bisera nastupiti u Nišu u velikoj sali Doma vojske, sa početkom u 21h.

Ulaznice za koncert u Nišu po ceni od 700 dinara do petka, 2.novembra do 18h: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12, CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta karte će se prodavati i na Biletarnici Doma Vojske koja će raditi od 10h do početka koncerta. Od 18h karta će koštati 900 dinara.
Napomena: ulaznice nisu numerisane, te se apeluje na publiku da dođe na vreme. Koncert će početi u 21h.

Pročitajte i...